fredag den 1. august 2014

Juli Update

Inspireret af WonderlandWardrobe vil jeg hver måned lave et lille 'update indlæg'. Jeg vil ihvertfald prøve at lave det hver måned, det er ikke sikkert det er muligt.
Jeg har overvejet at lave månedlige favorit indlæg, men jeg synes ikke de passede helt til mig da mange af dem har fokus på skønheds produkter og lign. og det bruger jeg for det første ikke ret meget, og for det andet synes jeg det her kunne være lidt mere spændende.
Så derfor var den måndelige update meget mere passende til mig. Så det vil jeg prøve. Det kan være jeg ændre spørgsmålene lidt hen af vejen. Det må tiden vise.

Hvad er noget jeg har gjort, som jeg er stolt over?
Denne her bliver svær.. Denne måned bliver den lidt lille. MEN jeg har endelig gennemført Assassin's Creed II! Det har samlet set "kun" taget mig 27 timer! 

Hvad har jeg lært? 
At nogle gange skal jeg bare springe ud i ting, og lade være med at tænke for meget over det.

Hvilke bøger har jeg læst?
 Jeg er lige for tiden i gang med at gnave mig igennem A Storm of Swords 2: Blood and Gold. Det er bog nummer 4 i A Song of Ice and Fire (bedre kendt som 'Game of Thrones'). Det er en bog jeg har brugt meget lang tid på at læse, fordi jeg synes den er hård at læse - ikke på en dårlig måde. Den kræver bare rigtig meget fokus og der er meget man skal huske. Derudover er der rigtig mange personer man skal have styr på. Så den er lidt krævende for mig at læse, så derfor går det lidt langsomt. Samtidig er den rigtig god og helt vildt spændende, så det opvejer for den hårde læsning.

Hvilke spil har jeg spillet?
Sidste episode af season 1 i The Wolf Among Us udkom denne måned, så selvfølgelig er det et af de spil jeg har spillet. Det var en super fed episode og en anelse skræmmende. Den ligger virkelig meget op til en season 2, så den vil jeg glæde mig til.

Derudover fik jeg endelig taget mig sammen til at fortsætte med Assassin's Creed II, som jeg har siddet fast i. Og sjovt nok er det første jeg gør, er at tage hen til den by hvor det det jeg ledte efter (codex sider) var. Så endelig kom jeg videre og det næste jeg kommer til ender ud i at jeg ikke må blive opdaget. Jeg er ikke særlig sneaky... Jeg er for meget en Leeroy Jenkins!


Da jeg har været i sommerhus har jeg, traditionen tro, spillet masser af Sims 3!

 Og her de sidste par dage har jeg spillet en del Killing Floor, da jeg bare har haft brug for at slå hjernen lidt fra og 'pløkke' monstre ned.

Hvilke sange har jeg lyttet til mest?
Favorit produkt/accessories/ting/andet? 
Sjovt nok har jeg et skønheds produkt denne måned! Som så er to ting;
Begge er fra The Body Shop - deres oliven Body Scrub og oliven Body Butter. Min hud har aldrig været så lækker blød eller duftet så godt, som da jeg afprøvede de to.

Favorit outfit/tøjstykke?
For juli må mit yndlings tøj nok være mine sorte shorts fra Only. De blev en del af mit klædeskab i juni, og skal da love for vejret har været shorts-venligt her i juli. Så det var så dejligt med et par sorte shorts - da de er så lette at style. Især fordi jeg foretrækker sorte som min 'underdel'. De har ihvertfald gjort mine sommerlooks nemmere!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar