onsdag den 10. december 2014

All them feels.. - Premiere på The Battle of the Five Armies

Hele dette eventyr startede (for alvor) den 1. december kl. 10, hvor jeg sad parat på Lidos hjemmeside. Billetsalget til den sidste Hobbitten film gik i gang. Det tog et kvarter før jeg kunne komme igennem, men jeg fik to sæder! Og det var endda okay gode pladser. 

Jeg hvinede af glæde da jeg endelig kunne løbe ud til printeren, og få dette smukke stykke papir ud. Jeg kom til at være blandt de første i Danmark, som fik den at se. En lille drøm jeg har gået med i noget tid. Og nu blev den til virkelighed! 

Kl. 23 i går aftes drog min kæreste og jeg mod Vejle. Vi stod i den længste kø, til billetlugen, jeg nogensinde har oplevet i biografen, samt den længste slik kø. Men vi kom igennem og som en positiv ting fra al den kø: så var dørene til biograf salen åben, da vi havde fået vores popcorn. Og så blev man da ellers hevet direkte ind i KAOS. Som forvandlede sig til spænding, grin og tårer. 
Tumblr speaks the truth!
Peter Jackson har, igen, gjort det godt! Det var en helt igennem fantastisk film. Og den efterlod mig, mere eller mindre, sådan her (af flere grunde)


2 kommentarer:

  1. Jeg så den også i nat! Den var SÅ god!
    All the feeeeels!

    SvarSlet