lørdag den 25. juli 2015

Endnu en omgang sygdom

 Gæt hvem der har ligget syg igen? Mig! Det startede tirsdag, hvor jeg skulle til Vejle med et par veninder. Det endte så med at jeg måtte tage hjem efter et par timer, da jeg simpelthen ikke kunne holde til at stå op. Havde det virkelig dårligt.
Så har jeg så brugt indtil i dag, ved eftermiddagstid, i sengen. Hvilket også betyder at jeg slet ikke har været på arbejde i denne uge. Hvad der lige udløste den her omgang af sygdom, er jeg ikke sikker på. Jeg ved bare jeg har haft det elendigt. Natten til onsdag sov jeg nærmest ikke. Men nu er jeg ved at være oven på igen. Har siden 16-tiden i dag været oppe og få ryddet lidt ud i min sygdoms hule. Så er jeg klar igen. 
Min Instagram har også båret præg af ugens mange syge dage, på grund af 100 Happy Days. Dagens glæde har været Netflix.. Det bliver altså lidt ensformigt... 
Bloggen har også, igen, lidt under det. (Det er og så en mindre skrive/ide blokade. Jeg arbejder på sagen!)

Men nu skulle jeg gerne være fit for fight igen! I morgen kommer til at gå med lige at komme helt oven på igen, og så tager jeg lige en tørn med værelset. Jeg har stadig ikke pakket ud fra min ferie...

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare øv! Kan også selv mærke, at der er en influenza på vej, men nægter at være syg! Flytter til Hong Kong om kun to uger, og vil nyde hvert sekund af den tid jeg har i Danmark indtil da (:
  http://cammi.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej så forstår jeg det godt! Håber ikke du er blevet ramt af noget :)

   Slet
 2. Æv! Håber du snart er frisk og kan komme ud og nyde somren.

  - Anne

  SvarSlet