lørdag den 26. marts 2016

Høje ASOS ønsker

Wauw, noget så vildt som hele 3 par sorte underdele?! 
Jeg er regelmæssigt inde på Asos's hjemmeside og kigge lidt rundt i deres Tall sektion. Jeg har været overlykkelig, lige siden jeg fandt ud af, at den fandtes! Det er et vidunder fund, når man har "de lange bens forbandelse". Længder er altid besværlige. Og det at Asos har et kæmpe udvalg bl.a. jeans og til en helt normal pris, er jo til at falde i svime over. Det er ikke nemt at finde længde 36, og det bliver nemt dyre bukser. 
Det har gjort det en hel del nemmere for mig, og nu har jeg flere bukser at skifte imellem. 

Efter at have kigget lidt rundt derinde i denne omgang, har jeg fundet de 3 ovenstående ting. Et par lækre sweatpants (dem jeg har er gamle og slidte, og for korte som alt andet der normalt ikke kan købes bestemt længder i er), leggins og et par ripped jeans. 
Jeg vil især virkelig gerne have jeans'ne. Jeg synes ripped jeans er så fede, og dem jeg selv klippede hul i, er bare ikke særlig kønne. Derudover er de her asymmetriske i hullerne, hvilket er det største plus. Jeg synes ikke de der bukser, med ens huller på begge ben er pæne. Så de her er lige efter min smag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar