fredag den 4. marts 2016

Februar Update

 Februar er suset forbi. Jeg har også haft en del at se til. Højskole livet har for alvor taget fart. Jeg har fået lavet en masse keramik, som også har været udstillet et par timer på skolen, til en lille fernisering. Februar har også budt på mange flade stunder i min selv i selskab med Netflix.
Februar har ikke budt på noget vildt særligt, som skiller sig ud fra de mange hændelser. Jeg kan faktisk ikke helt huske måneden. Den står lidt uklar i mit hoved.
Jeg husker den som værende en hård måned, men samtidig en måned, som har været fyldt med gode stunder.

Hvad er noget jeg har gjort, som jeg er stolt over?
Al den fine keramik, som jeg har lavet her i Februar!

 Hvad har jeg lært?
 Alt muligt om begitninger og glasur på keramik. Og hvordan nogle sammen sætninger af de to fungere.

Hvilke bøger har jeg læst? 
 Det er længe siden jeg har læst en bog så hurtigt, som jeg har læst The Maze Runner. Og det er ikke en gang vildt hurtigt, fordi der ikke er så meget tid til at læse heroppe.
Men hold nu op, en spændende bog! Man bliver bare smidt ind i der her univers, og så render man lige så forvirret rundt, som karakterende. Den er spændende lige fra begyndelsen, og den stiger jo længere man kommer ind.
Jeg har tit, når jeg har læst inden sengetid, læst i den så længe at jeg næste faldt i søvn med bogen på hovedet. Fordi når et kapitel ender, så må jeg bare læse det næste!
Den er fyldt med plot twists, cliffhangers, spænding, spørgsmål, undrelse og gåder. Jo længere man kommer ind i bogen jo flere svar får man, men det giver også bare flere spørgsmål og mere spænding.

Hvilke spil har jeg spillet mest? 
I Februar er jeg dykket ned i den dystre verden af Nosgoth. Det er egentlig et ret simpelt spil, lidt ligesom Killing Floor. Det kræver ikke vildt meget tænkning. Hvilket nok er derfor, det er det, som jeg har kastet mig over, når jeg har været hjemme på weekend. Nemt bare at sidde og hygge sig med, uden at skulle bruge en masse energi på det. 
Og jeg har også spillet en del med et par venner. 

Har også tullet lidt rundt i Minecraft i en ny Creative, som jeg har lavet denne måned. Har kun bygget lidt over én weekend faktisk. Men det er nu meget hyggeligt. Og afslappende. Mere end Nosgoth.
Så har egentlig bare hygge mig lidt med at bygge på en lille ø. 

Hvilke sange har jeg lyttet til mest?
 
 Favorit produkt/accessories/ting/andet? 
Der har været lidt sygdom, som har floreret her på skolen. Min rumbo har også ligget med en grum forkølelse en hel uge heroppe. Derfor har Ecinaforce været min redning! Jeg har undgået at blive syg (7, 9, 13!), og det er især med hjælp fra den her skønne lille sag. Jeg håber barre det bliver ved!
 

 Jeg kom hjem på weekend, og inde på min værelse stod denne fine plante. Jeg har snakket om at jeg gerne ville have sådan en, til at stå på planteholderen. Jeg havde fundet en i Ikea, men vi kom bare aldrig i Ikea, før jeg tog afsted. Så havde mine forældre lige været et lille smut i butikken, bare efter nogle småting. Hvor de så købte den med hjem til mig.
Som alle mine andre planter, skulle den selvfølgelig også have et navn. Så mød Kevin.

 Jeg så disse nye Guld Barre i Kvickly, og jeg måtte bare prøve dem. Jeg er ret vild med Guld Karameller og mini Skildpadder. Barren med Skildpadder er fuldstændig som at spise en Skildpadde, bare uden den fine form. Guld Karamel barren har små bitte stykker Guldkaramel i chokoladen, som knaser lidt. Mums! 

2 kommentarer: