mandag den 2. maj 2016

April Update

 April startede ud med en tur til Berlin med hele højskolen. Der virkelig stod på at se Berlin, på en anden måde, end studieture dertil før. Det var super fedt. April har været en lidt sær måned. Den har været meget op og ned. Det har været en personlig rutsje tur. Men det har samtid været en måned hvor jeg har lært meget.
Det var også måneden hvor jeg tabte min telefon i toilettet. Igen. Og derfor måtte bruge penge, som egentlig var sat af til noget andet, på en ny. Men sådan går det jo, når man ikke har lært at sine fejl. 

Hvad er noget jeg har gjort, som jeg er stolt over? 
Jeg er stolt over de fine keramiske kreationer, som er blevet lavet denne måned.

Hvad har jeg lært? 
Ens telefon skal under ingen omstændigheder i baglommen. Den ender bare i toilettet på et eller andet tidspunkt.
OG hvor afhængig jeg egentlig er blevet af sådan en smartphone, uden helt selv at have opdaget det. Og samtidig hvor nemt det egentlig er at undvære den. Hvor underligt det end lyder.

Hvilke bøger har jeg læst?
Jeg har ikke rigtig haft tid til at læse en masse her i April. Dog fik jeg åbnet Eragon i Stor bededags ferien, og dykkede endnu en gang ned i Paolinis fantastiske verden.
(Jeg har dog ikke et billede eller mulighed for at tage et billede af bogen...)

Hvilke spil har jeg spillet mest?
Jeg plejer at spille Sims når jeg er i sommerhus. Men denne gang blev Sims slet ikke tændt. Jeg har overvejet det. Men i stedet blev der brugt tid på lidt andre spil.

 Lånte min lillesøsters eksterne CD-drev og spillede Zoo Tycoon i ferien. Det giver sådan en dejlig nostalgisk følelse. Og så er det også bare hyggeligt.
Og lidt sjovt at spille et spil helt tilbage fra 2001.

Jeg fik endelig spillet endnu en episode i The Walking Dead spillet. Det går helt skævt for mig, hvis jeg skal være helt ærlig. Lad os bare sige at det meste af mine gruppe er død..
Jeg er i hvert fald sikker på, at jeg ikke ville overleve en zombie apokalypse.

 Hvilke sange har jeg lyttet til mest?

 Favorit produkt/accessories/ting/andet?
 I Berlin købte jeg en fin Eos læbepomade, da den var billig (som jeg faktisk tror jeg glemte at få med i indlægget). I mellem tiden har min mor købt en læbepomade med Struds. Ligesom strudse cremen er den virkelig god. Og den dufter faktisk bedre, fordi der er citron i.
De har været en god hjælp til mine læber, som har det lidt hårdt for tiden.

Jeg fik denne fine malebog i julegave. Men jeg er først for nylig begyndt at farvelægge. Det er lidt som terapi for mig, at male i malebøger.
Og rigtig god øvelse i farvelægning. Hvilket jeg nyder rigtig meget. Især når jeg lige skal slå hjernen fra. Har bl.a. nydt det gode vejr ved at male udenfor.

Endnu en gang kommer Arizona Green Tea på listen. Fordi jeg har været helt vild med de store dåser jeg fandt i Berlin. Udover at man kan få lidt af dåsesmagen en gang imellem. Men de smager altså bare for godt. Og dåserne er så fine.

Endnu et Berlin køb. Men altså, når man har ønsket sig noget i flere år og endelig får det.. Det bliver jo en favorit med det samme! Jeg har stadig ikke fået den op og hænge. Så lige nu ligger den bare og ligger. Hvilket er ærgeligt, men den skal have en ordenlig ramme. Men jeg er så vild med den.

Jeg fik en ny baby i Marts, som jeg ikke har vist. Før nu. Jeg har nemlig anskaffet mig et spejlrefleks kamera. Også et ønske jeg har haft længe. Jeg har luret lidt på et, som jeg vurderede til at være det jeg søgte i et kamera. Pludselig var den på tilbud i påsken. Og efter at have snakket lidt om det med mine forældre, blev den klikket hjem. Og nåede at komme ugen inden Berlin turen, hvor den blev indviet.
Nemlig dette meget fine Canon spejlrefleks kamera!
Jeg har fået lavet en del af mit værelse, som jeg har forestille mig det skulle være. Jeg tror måske snart jeg vil vise det hele. MEN i mellem tiden kan jeg vise jer den her lille del af rummet. Med det flotteste spejl fra Ikea, den fine gamle blomster holder og den nye plante.
Samlet ser det lige så fint ud, som jeg har forstillet mig. Jeg har virkelig manglet et stort spejl. Og så har det virkelig gjort noget fedt ved rummet.

Favorit outfit/tøjstykke?
 Jeg er simpelthen så glad for mit Hogwarts nattøj. Det er bare så behageligt.
Og ser mega fedt ud!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar