torsdag den 1. december 2016

Glædelig 1. December!

Så kom dagen endelig! Den er lidt et vendepunkt for mig, for jeg har ikke tænkt mig at tage del i juleløjerne, før vi når December.
Men så bliver der da også skruet op for festlighederne!
Julemusikken har kørt lige siden jeg stod op, og jeg er så småt begyndt at pynte lidt op. Mit julepynt kom nemlig ikke med i kasserne på loftet sidste år. Så jeg kan begynde nu!
Har også fundet Mandarin duftlyset frem, og sat det med æble på hylden for nu. Jeg er så klar!

Dagen startede med lidt af en overraskelse. Jeg var kun lige stået op og var i gang med at bevæge mig mod badeværelset. Da jeg åbner min dør, står der en fin firkantet pakke, og læner op ad dørkarmen. Havde jeg haft lidt mere fart på, tror jeg at jeg ville have væltet over den.
Så var det ellers at skynde sig ud og få overstået toiletbesøget og tilbage i seng. Med pakken selvfølgelig. Jeg tænkte det nok bare var en chokoladejulekalender. Sådan en har jeg fået alle år. Størrelsen gav dog spørgsmål.
Det gjorde vægten virkelig også. Den var en del tungere end jeg lige havde regnet med. Hvor tung kan chokolade lige være?!

Det er lidt svært at se på billede. Men der står;
Til Thea
Fra Nissen
Hehe, yup. Nissen. Selvom alle børn herhjemme i flere år har vidst at det er mor og ikke nissen, der kommer med gaverne op til jul. Så er de stadig fra Nissen. Det gør det bare lidt ekstra hyggeligt.
Nå, men det viste sig så at det ikke var en meget tung chokolade julekalender der var i pakken. Næh nej. Det var nemlig...
... En julekalender fra Body Shop! Tal lige om at føle sig ekstremt heldig! Og ret forkælet.
Min mor var lige kørt på arbejde da jeg åbnede, ellers havde jeg styrtet ud med det samme og givet hende verdens største kram. Men det må vente til hun kommer hjem. Hun er simpelthen så sød!
Jeg tænker lidt at lave et indlæg de næste 4 søndage, med indholdet af ugen låger. Eller kasser er det egentlig. Jeg ved ikke, jeg synes bare det kunne være lidt hyggeligt.

 Anyways! Jeg prøve og se om ikke jeg kan få sparket min røv i noget træningstøj, og få lavet lidt pilates.
Glædelig 1. December til jer alle! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar