fredag den 2. september 2016

The Cursed Child skal laves til 3 film?!


Det her indlæg kommer af at jeg har læst at Warner Brother har planer om måske at lave 3 film baseret på The Cursed Child teaterstykket. Det er al info jeg har omkring det, så det er det disse tanker dette indlæg er skrevet ud fra.

Jeg troede aldrig jeg skulle skrive et indlæg som dette. Normalt gør ting med/fra Harry Potter universet mig glad og får mig op og køre. Men den her gang siger jeg altså stop.
Fordi nu har Warner Brother åbenbart planer om måske at lave endnu 3 film i Rowlings univers. De hiver ikke frem i noget nyt, som de gør med f.eks. Fantastic Beasts and where to find them. Nej nej. De har tænkt sig at lave TRE film over The Cursed Child. 

For mig føles det lidt bare, som om de gerne vil malke Harry Potters succes med den her. Og hvis det bare var en enkelt film, så ville jeg nok have haft det en del mere roligt med det. Men når deres plan er at tage et enkelt teaterstykke og splitte det op i 3 film, så bliver det bare lidt for meget. Det er et enkelt teater stykke vi snakker om. Ikke en 1000 siders bog.
Jeg ved selvfølgelig ikke hvad de har tænkt sig at gøre med de 3 film endnu. Men lyden om at de vil strække den ene historie over 3 film, er for langt ude.

Især fordi der er så meget i det univers, som de kunne kaste sig over. Så mange spændende historier. Så meget ukendt. I stedet vælger de en af de historier, som er lavet som teaterstykke. Og som udkom som bog, så alle fik muligheden for at opleve den. Så det er en historie og en bid af universet, som er undersøgt og brugt rimelig godt.
Derudover er den stadig ret ny, og de kaster sig allerede over den, med ideer om en masse film.


Så ja, jeg føler lidt at Warner Brother bare er lidt penge sultne lige nu.
Og så er jeg nok mest mopset over at når de nu synes de skal lave mere i HP universet, at de så ikke tager nogle af de ufortalte ting. Se det kunne jo være en del mere spændende. Synes jeg i hvert fald. 
Og skal vi være helt ærlige, så er en lille del af det også bare fordi jeg rigtig gerne vil have The Marauders's historie fortalt! 


Hvad synes i derude, om lyden om de 3 nye film? 
Og hvis i har mere info på emnet så kom endelig med den :)

1 kommentar:

  1. EJ WHAT??? ARE YOU KIDDING ME?

    Har det på samme måde som dig. Normalt bliver jeg mega excited, men det her er sgu da langt ude. 3 film på et teaterstykke? STOP. En film ville være okay, men 3? Come on..... :(

    SvarSlet