søndag den 17. juli 2016

Mit første Pokémon GO eventyr - sådan da..

 I dag (eller... Det er vel egentlig i går, nu?) udkom Pokémon GO endelig i Danmark! 
Jeg har gået og ventet på det længe. Og ja, jeg ved godt man har kunne snyde sig til det fra starten. Men efter jeg læste en artikel i starten af ugen, om at det ville udkomme inden for få dage, istedet for til efteråret, som det først var planlagt til. Så kunne jeg jo lige så godt vente!

Og midt i frokosten viste mine storesøster en post på hendes facebook om at nu var det ude. Jeg styrtede ind efter min mobil, i sådan en fart at min mor vidst troede der var noget helt galt. 
Jeg hentede spillet og fik opsat min bruger derinde. Men måtte dog vente med at spille rigtigt, da der lige var en frokost der skulle spises færdig og ryddes op efter. Og så skulle vi også lige have sendt min mor og søster afsted mod sommerhuset. 

Da jeg så endelig kunne tage på mit første Pokémon eventyr, så var serverne selvfølgelig nede. Det har de så været resten af dagen. Indtil kl. 20, hvor jeg endelig kom ind. Jeg hoppede straks i nogle sko og drog afsted. 
For dog at måtte vende snuden hjemad igen efter knap 5 minutter. Da det blev ret tydeligt at selvom jeg var inde, så var spillet ikke oppe og køre endnu. 
Jeg var nået til et Poké Stop, som var ret tæt på mit hus, som jeg for det første ikke kunne få til at virker. Udover med en hvid skærm. 
Da jeg så prøvede at fange en Ratatta, frøs skærmen nærmest bare på den lille pokéball, som ellers fint havde fanget Ratatta'en. 
Så kunne jeg ellers gå lidt slukøret hjem igen.


Det var sådan mit første Pokémon eventyr gik! 
Jeg håber dog serverne er oppe i morgen. Så tænker jeg nemlig at jeg vil hoppe i mine kondisko og trave ud i Billundsgader!

Og så synes jeg altså den her loading screen er lidt for sjov!

2 kommentarer:

 1. Jeg har også ventet spændt! Og de skal altså snart fikse de der servere xD

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har dog læst noget med at i lørdags blev serverne hacket, så det var det der var problemet xD

   Ellers har jeg faktisk haft det til at virke ret godt de sidste par dage :D

   Slet