tirsdag den 3. februar 2015

New in: 1/3 - første pakke er landet!

Jeg gik jo lidt shopamok her den anden dag, da min lønseddel kom ind. Den første af de tre pakker jeg har bestilt kom med posten i formiddags. Det er også den jeg har brugt mindst på. Men altså den er fra Zalando. Der var et par ting der inde, som jeg har kigget på, som jeg var nødt til at have med, nu da jeg havde penge at bruge. 
Jeg har virkelig manglet nogle ordenlige træningsshorts. Indtil nu har jeg brugt mit par "spillershorts" fra efterskolen - ikke at de var dårlige. Men jeg trængte som sad til. Og ikke mindst sad ordenligt. Derudover savner jeg at bruge mine spillershorts til at slappe af i. Hehe.. Men valget faldt på et par sorte Nike Pro, og det valg har helt klart været rigtigt. Jeg har ikke fået trænet i dem endnu, men de har været på. Og de føles bare så lækre. De strammer ikke, de sidder dejligt let på kroppen. Jeg glæder mig virkelig til at få dem i brug.
Den anden ting var et par lækre mørkebrune snørrestøvler. De anmeldelser jeg læste om dem var ikke helt så positive, men de er slet ikke så slemme som andre har oplevet dem. De passer super godt og ser pæne ud. Og jeg elsker at de ligner noget man kunne have på i en fantasy film! 
De er let forret, så de bliver perfekte til foråret og efteråret.

1 kommentar:

  1. Hvor fint med snørreskoene, rigtig Pippi fine!

    - Anne

    SvarSlet