fredag den 13. marts 2015

Det er freeeedag!

 Så blev det endelig fredag! Jeg byder fredag, og dermed weekend, velkommen med åbne arme! I aften skal bare stå på god mad, og derefter lidt kæreste-hygge og tykhed. Det har været en hård uge, fysisk, på arbejde. Så da jeg kom hjem i dag havde jeg det nogenlunde sådan her;

Jeg synes virkelig jeg fortjener at have weekend nu. Og æde mig tyk i mad. 
Som om det ikke var helt fantastisk at det var fredag og jeg havde fri, så lå der en pakke på min stol og ventede så pænt på mig, da jeg kom hjem. Det blev fejret i glædes hvin, for jeg vidste nemlig godt hvad den indeholdte. Nye bøger! Jeg har ikke købt nye bøger i evigheder. Jeg har ikke læst nogen af dem før, så der er nu masser af ny læsning der venter på mig (og på at jeg bliver færdig med Eragon). 

Åh, hvor er det dog et smukt syn! Jeg glæder mig især til at læse Endgame, den lyder virkelig spændende! Stardust har jeg hørt skulle være virkelig god, og jeg var ret vild med filmen, så jeg tænkte jeg blev nødt til at læse bogen også. Jeg fik Djævlens Lærling for et par år siden, som jeg nød at læse, og ser frem til at dykke ned i det univers endnu en gang med bog nr. 2.
Til sidst er der nok den smukkeste bog jeg nogensinde har ejet. Det er en samling af Brødrene Gimms eventyr, i den flotteste bog udgivet af Barnes and Nobles. Jeg har længe gået og sukket efter at eje nogen af deres udgivelser, og så havde Saxo lige en af dem jeg godt kunne tænke mig. Jeg kender nogen af eventyrerne fra Disney, så det bliver ret spændende at læse dem. Disney har det jo med at gøre eventyr lidt blidere. Og så glæder jeg mig til at læse nogle af deres andre eventyr også, hvor jeg ikke kender dem. Bare et lille kig i indholdsfortegnelsen kan jeg se der er nogle ret interessante titler.

Jeg har desværre kun et halv dårlig webcam billede af den lige nu, og det er ved at være for mørkt til at få noget ordenligt. Og egentlig er jeg også lidt for doven/træt til at tage et nu.. Må vise den ordenligt en anden dag.. Men prøv lige at se hvor flot den er!
Jeg kan mærke det kribler i fingrene efter at anskaffe flere af dem.

Dette er forresten indlæg nr. 101! Synes selv jeg er ret dygtig. Eller noget i den stil.. 

Og til sidst er her lige en sang til weekenden;

Glædelig fredag og god weekend!

4 kommentarer:

 1. Åhhh skønne bøger!
  Endgame er god! (har en anmeldelse af den på bloggen, hvis det er) OG STARDUUUST.. JAAA :D
  Har også den udgave af Grimms! Den er så smuk :')
  Jeg har netop fået Djævlens Lærling ind af døren, som jeg også snart skal have læst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror faktisk det var din anmeldelse der fik mig til at købe den ;)
   Og tror også jeg læste din Stardust anmeldelse, som fik mig interesseret i bogen xD Så det takker jeg for :D
   I det hele taget er Barnes and Nobles Leatherbound Collection en serie smukke bøger - man får jo lyst til at eje dem alle, selvom man ikke læser dem xD

   Uh, den skal du glæde dig til. Den er god :)

   Slet
 2. Brd. Grimm bogen er bare fin - jeg vil også snart genlæse 1-2 af Eragon, så jeg er rustet til de sidste, de er gået lidt i glemmebogen.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Som stor fan af de bøger kan jeg jo kun sige; Kan du så komme igang :b

   Slet