søndag den 3. april 2016

Marts Update

 Det gik op for mig, da jeg satte mig ned for at skrive det her indlæg, at Marts er forsvundet for mig. Jeg har svært ved at fylde dette indlæg ud. Fordi jeg ved ikke hvad jeg skal skrive. Når jeg tænker tilbage, er der ikke meget, som står ud. Men alligevel vil jeg prøve at fylde den ud, med det jeg kan huske.
Marts havde en meget hård start. Mit overskud var i bund, og jeg havde meget svært ved at hive det op. Jeg var i tvivl om højskolen, og det fyldte rigtig meget. Efter en, meget tiltrængt, lang weekend hjemme på 4 dage, vendte jeg dog tilbage med ny energi.
Derefter blev det bedre. Jeg har besluttet at fortsætte opholdet og tage det helt til ende. Jeg har generelt fået det meget bedre.
Marts bød også på en tiltrængt påskeferie ved Vesterhavet med min skønne familie. 5 dage i mine forældres dejlige sommerhus, hvor vi bare slappede af og hyggede.

Hvad er noget jeg har gjort, som jeg er stolt over? 
Jeg gav ikke op da det var allerværst. Jeg blev ved med at kæmpe, fordi jeg gerne ville have at det skulle blive godt.

Hvad har jeg lært? 
En masse lækre basis redskaber tegning.

Hvilke bøger har jeg læst?
 Det tætteste jeg er kommet på at læse en bog i Marts, er de sidste få sider i The Maze Runner, som blev lidt inden d. 3.

 Hvilke spil har jeg spillet mest?
 Ferien blev tilbragt med min familie i sommerhus, og der blev udkæmpet en del kampe mellem mine søstre og jeg. I Worms Revolution. Det er ret skægt, fordi der tit sker ting, som slet ikke var det man havde tænkt. Både godt og skidt. Vi har i hvert fald haft det virkelig sjovt!
Og derfor blev der også spillet en hel del. Mine timer for Worms på Steam er steget drastisk henover ferien i hvert fald.
Jeg har lånt en veninde fra højskolens 3DS og Pokémon Y, og hun har ikke manglet den. Så jeg har lånt den i flere uger nu. Og har derfor også rigtig haft mulighed for at spille en hel del.Jeg har virkelig savnet at have sådan en lille håndholdt konsol. Og Pokémon. Har virkelig kunne mærke hvor meget jeg har savnet at spille Pokémon! 

 Hvilke sange har jeg lyttet til mest?


 Favorit produkt/accessories/ting/andet?
Der kommer et indlæg om den her creme i næste uge. Lige nu vil jeg bare sige jeg har været vild med den og den har reddet mine læber for ekstrem tørhed og min hud for små sår. Den har været min redningsmand her i Marts!

Favorit outfit/tøjstykke?
Jeg mener jeg købte den her cardigan i starten af Januar. Jeg er ikke sikker på hvorfor den først er kommet med i en Update nu. Men det var på tide!
For den er så skøn! Dejlig blød og rar at have på. Et ekstra plus er at ærmerne er lange. Og når jeg siger lange, så mener jeg LANGE. Så lange at de er lange på mig. Og mine lange arme.
Det er det dejligste at putte i den. Især når det er lidt koldt udenfor.
Jeg har virkelig lyst til at kaste penge efter nogle flere farver.

2 kommentarer: