onsdag den 13. april 2016

Tanker om bloggen

 I slutningen af Juni fylder Te-blad 2 år. Jeg har aldrig formået at holde en blog kørende i over et år. Det sætter lidt tanker i gang. Både hvad bloggen var i starten og hvad den er nu. Bloggeri har altid været hygge-projekter for mig. Det er mit lille fristed, hvor jeg kan plapre løs. Det er sådan det skal være. 
Dog kan jeg godt mærke at bloggen ikke helt er det, som jeg gerne vil have den skal være lige nu. Jeg synes der er for mange indlæg om produkter og lignende. Jeg vil gerne have nogle små hverdags ting og tanker i indlæg. De der små random indlæg, om ting der sker og fylder i øjeblikket. 

Jeg er generelt ikke en person, som er god til at være fast på én ting. Jeg ville aldrig kunne have en blog, som kun handlede om f.eks. bøger eller beauty. Jeg vil gerne lidt rundt omkring. 
Men de indlæg der har været mange af har været der, dels fordi jeg gerne ville dele den viden og den ting med bloggen. Men også fordi det er ret simple indlæg at lave. 
Jeg er egentlig lidt træt af dem. For bloggen kan godt komme til at føles lidt, som en sponseret en. og dét synes jeg er kedeligt! 

I bund og grund vil jeg egentlig bare gerne, have gang i lidt flere forskellig ting på den hersens blog. Og havde egentlig bare brug for at skrible lidt på de tanker, jeg har haft om det hele. Hvilket er et fint eksempel på indlæg, jeg gerne vil have flere af.  
Jeg håber at kunne få ført de drømme om bloggen ud i livet. Det kræver faktisk bare at jeg bruger mere tid på bloggen, end jeg førhen har gjort. Mon ikke godt jeg kan?

2 kommentarer: