torsdag den 1. januar 2015

Batteri er opladet - tag venligst stikket ud

Puha, det er efterhånden lidt tid siden jeg har opdateret bloggen. I det hele taget er jeg kommer lidt bagud. Jeg har kun lige rullet igennem min Instagram, læst nye tweets og kort været forbi Facebook i disse dage. Jeg er håbløst bagud på Youtube, hvor der ligger mange videoer og venter på et kig. Min Tumblr er nærmest blevet efterladt. 
Og jeg ville et eller andet sted ønske, jeg kunne sige det er fordi jeg har haft travlt. Men det vildeste der er sket er at jeg er startet på mit nye arbejde, og har haft et par vagter. Ellers har jeg bare tullet rundt i nattøj. Når computeren blev tændt, var det for at spille. Jeg har haft masser af ren råhygge med familie og venner. Jeg har med andre ord siddet til opladning. Og det har været tiltrængt og jeg har nydt det. Og nu føler jeg mig så småt også klar til at tage 2015 med storm (og wow, det føles underligt at skrive. Hvor blev 2014 lige af?). Jeg har taget oplader stikket ud (eller.. Ikke helt endnu - 1. januar er altid en oplade dag. Hehe..)
Men med min pause er der pludselig også kommet en lille håndfuld indlæg, som ligger i kø og venter på at blive skrevet. Så der skal nok komme lidt aktivitet her igen.

Håber alle komme godt og sikkert ind i det nye år!

1 kommentar: