onsdag den 7. januar 2015

Nytårs forsæt og fortsæt

Vi er nu nogle dage inde i det nye år, og det betyder at det vrimler med nytårs forsæt. Starten på et helt nyt år er jo helt perfekt til at få startet på noget nyt. 
Jeg læste på en anden blog at det hedder nytårs forsæt og ikke fortsæt. Fordi man jo tager en eller flere nye ting, som man vil gøre i det nye år. Men jeg tænker alligevel... Man kan vel godt have nytårs fortsæt også? Jeg har i hvert fald. Og det er mit forsæt fra sidste år, som ikke gik så godt. Jeg vil nemlig gerne kunne tage en rigtig og ordenlig armbøjning. Hvor man kommer helt ned. Lige nu laver jeg dem på knæene, og jeg kommer knap nok halvt ned. Derudover startede jeg på at øve mig i at kunne gå i spagat i efteråret sidste år, og det kan jeg vel godt sætte, som et forsæt til i år? 
Men af forsæt har jeg følgende:
 • Jeg vil i gang med at træne igen.
  - Helst 3-4 gange om ugen 
 • Jeg vil tegne noget mere
 • Og jeg vil være god ved min krop
  = jeg skal fylde den med god, sund mad
  = jeg skal rense ansigt, så vidt mulig, hver aften
  = jeg skal give mit hår hårkur oftere

 •  Der er nogle ting, som jeg også gerne vil, men som ikke kommer på nytår forsæt listen. Fordi det ikke er noget jeg vil sætte tid på. Det må tage den tid det nu tager. Det tror jeg også et sundt nok at huske på. At der er nogen ting, som måske ikke lige kan presses ind i ét bestemt år.
  Hvad har i af nytårs forsæt og evt. fortsæt derude? Synes altid det er lidt sjovt at høre hvad folk har af mål for året. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar